banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Haliliye Emir Preldzic 4

Paşa emretti, Ataklı ''emredersiniz'' dedi!

Paşa emretti, Ataklı ''emredersiniz'' dedi!

Akit yazarı Yener Dönmez ile Vatan'dan Can Ataklı arasındaki polemik tırmanıyor. Dönmez bugün Ataklı'yı fena yerden vurdu.

Akit Ankara Temsilcisi ve Yazarı Yener Dönmez, Vatan Yazarı Can Ataklı'nın, “Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tayyar Süngü Paşa ile ilginç bir görüşme yaptığını” deşifre etmişti.

Ataklı, görüşmeyi kabul ederken, çareyi Dönmez ve gazetesi Akit'e saldırmakta bulmuştu. “Tayyar Süngü'yü tanımam, görüştüğüm doğrudur, ama 20 saniye kadar süren bir konuşmaydı” diyen Ataklı, Tayyar Paşa ile görüşmesini seviyeli bir dille ifşa eden Dönmez ve Akit'i çok ağır ifadelerle hedef almıştı.

Akit Yazarı Yener Dönmez bugünkü köşe yazısında Can Ataklı'yı, yine seviyeli bir dille ama fena bir yerden vurdu.

Dönmez şöyle yazdı: “Ben açıkça isim vererek somut olaylar sunarken, Can Ataklı küfürle karşılık verdi. Ettiği küfür ve hakaretler, içteki sancıdan, suçüstü olmaktan, panikten meydana geliyor. Süngü Paşa'yla görüştüğünü itiraf etmek zorunda kalıp, “Ama 20 saniye görüştüm” diyor. Bir komutan telefonu açar, emrini verir, karşıdan “Emredersiniz” yanıtını alır ve kapatır. Ancak bu tip bir görüşme 20 saniye sürer.
Bu bile Ataklı'nın içine girdiği acıklı durumun itirafnamesi aslında.”

Dönmez ayrıca, Cumhuriyet'teki bir haberin nasıl oluştuğunu deşifre etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.