banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

'Paralel Yapı' operasyonunda 10 kişi tutuklandı

İzmir merkezli 16 ilde ‘Paralel Yapı’ iddiasıyla düzenlenen operasyonlarda 10 emniyet mensubunun tutuklandığı, 3 kişinin ise serbest bırakıldığı belirtildi.

İzmir merkezli Ağrı, Antalya, Bingöl, Eskişehir, İstanbul, Kilis, Kırklareli, Kocaeli, Mardin, Muğla, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa ve Van'da ‘Paralel Yapı’ iddiasıyla aralarında emniyet mensuplarının da bulunduğu 18 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlardan 5’i serbest bırakılırken 13 kişi de tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme; Seydi Ali Duru, Ziyaettin Kurt, Hanifi Aydın, Hakan Arık, Mehmet Emin Çakıcı, Özcan Karanfil, Ali Bekar, Suat Güreycan, Seyit Ahmet Sarı, Tayfur Çelik’in tutuklanmasına karar verirken Abdi Dural, Özgür Yıldız, Yasin Çak’ı da adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.