banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Özyavuzdan Nevruz mesajı


 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Türk Milletinin en güzel yapı taşlarından biri olan Nevruz Bayramının, barışın, hoşgörünün, kardeşliğin, dostluğun ve sevginin kaynağı olduğunu söyledi.

 

 Özyavuz,Nevruz Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda,Nevruz Bayramının, başta Anadolu olmak üzere Orta Asya ve Kafkaslar gibi kültürümüzün yayıldığı geniş bir coğrafyada kutlanan bir bahar bayram olduğunu ve bu bayramın herkes için güzel dilek ve esenliklerle geçmesini istedi. Nevruz Bayramının,baharın gelişinin müjdelendiği ve insanlar arasında sevgi,barış,hoşgörü,kardeşlik,birlik ve beraberlik gibi duyguların pekiştiği bir gün olduğunu dile getirdi.

Özyavuz ''Yüz yıllardır çoşku ile kutlanan Nevruz Bayramı,ayrılıklara değil, toplumların kaynaşmasına ve birleşmesine katkıda bulunmalıdır. Bu duygularla her zaman birlik ve beraberliğin simgesi olan Nevruz Bayramını kutluyor, herkese sağlık, sevgi ve barış getirmesini diliyorum'' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.