banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü 4 yaralı

Siverek'te seyir halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 aylık Seyhan T. olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre saldırı, Siverek-Eski Şanlıurfa Karayolunun girişinde meydana geldi. Mevlüt G. idaresindeki 34 HB 061 plakalı otomobil, görüş için gittiği Siverek Cezaevinden dönerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 6 aylık bebek Seyhan T. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mevlüt G. ile otomobildeki Yağmur G, Nevin T ve saldırı esnasında yoldan geçtiği belirtilen Ahmet Y. B. yaralandı.

Yaralılar, ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Nevin T. ile Ahmet Y. B’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.