banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Otogarın borcundan dolayı elektriği kesildi

Açıldığı günden bu yana çeşitli sorularla gündeme gelen Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali bu seferde elektrik borcundan dolayı kesilen elektriği ile gündeme geldi.  

İşletici firma ile seyahat firmalarının kira fiyatlarından anlaşmazlığı nedeniyle otogara girmeyen firmalar yolcularını petrol istasyonları ve otogar civarındaki boş arsalardan alırken, otogarda yazıhane kiralayan diğer firmalarından elektrik borçlarından dolayı elektrikleri kesildi.

Otogarın işletme ihalesini alan Mersin Şimşek Group Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, otogarda elektrik borçlarının ödenmemesi üzerine elektriğinin TEDAŞ tarafından kesildiğini belirtti.

"Eski otogarda bedavaya alışanlar yeni otogarda da elektrik ödemiyor" diyen Şimşek, "TEDAŞ’a abone olmuyorlar bizim abonemizden süzme saatle elektrik kullanıyorlar.  3 kişi dışında ödeyen yoktu biz borçlarından dolayı elektriklerini kestiğimizde 15 yazıhaneci hemen savcılığa koşup, mağduru oynayıp halka bilet kesemiyoruz diye bizi şikâyet ediyorlardı, ne hikmetse savcılıkta bunlara, elektrik açma kararı verdi. Hadi şimdi merak ediyorum TEDAŞ’ı da şikâyet etsinler. Atık bizde bunların yerine elektrik, su vs. borçlarını ödemekten bıktık otogarın komple elektrik abonesi bizde olduğu için ve bunlardan tahsil edemediğimiz için ödeme yapamıyoruz ve bu yüzden elektrikler kesildi.” dedi. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.