Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9a2benrs9o9pngt1nne7o8v0v0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Oto hırsızlık şebekesine 6 ilde operasyon haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Oto hırsızlık şebekesine 6 ilde operasyon

Mersin polisinin 6 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 8 adet oto hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 7 kişi yakalandı. Şüphelilerden 5'i tutuklandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen projeli çalışma kapsamında, Mersin ve diğer illerde meydana gelen oto hırsızlığı olaylarının, oluşturulan bir suç örgütü tarafından gerçekleştirildiğinin belirlenmesi üzerine Mersin, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman ve Hatay'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Mersin, Şanlıurfa ve ilçeleri ile Gaziantep'in İslahiye ilçesi ve Adana'da, yapılan eş zamanlı operasyonlarda, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu toplam 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin, toplam 8 adet oto hırsızlığı olayına karıştıkları ileri sürülürken, devam eden çalışmalarda çalınan araçlardan 3'ü ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Yakalanan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise, 2 adet motor bloğu, 1 adet şanzıman, 1 adet gösterge saati, 4 adet araç elektronik aksamı, 1 adet airbag, 904 kök hint keneviri, 160 gram gubar esrar, 1 adet hassas terazi ve 2 adet oto teybi ele geçirildi.
"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüte liderlik yapmak, örgüte üye olmak, örgüt adına birden fazla oto hırsızlığı gerçekleştirmek" iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine konulurken, 1'i tutuksuz yargılanmak üzere, 1'i de Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.