banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Oto Hırsızları yakalandı


Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaklaşık 2 ay önce çalınan bir otomobili, Ali A. (49) adlı kişinin çaldığını parmak iziyle tespit etti. 20 ayrı hırsızlık olayından sabıkası olan Ali A.'yı araştıran ekipler Şanlıurfa'da olduğunu tespit ettiler. Ayrıca 3 gün önce çalınan bir otomobilin de yine Ali A. ile arkadaşı Abdil U. (45) tarafından çalındığı ortaya çıktı. Bunun üzerine yapılan araştırmada araçları çaldıktan sonra Şanlıurfa'ya
gittiği tespit edilen hırsızların yakalanması için Şanlıurfa emniyeti ile ortak bir operasyon yapılarak zanlılar yakalandı ve Adana'ya getirildi.
Gözaltına alınan zanlılardan Abdil U.'nun da 17 ayrı hırsızlık olayından sabıkası olduğu belirlendi. Zanlıların otomobillerin bagaj anahtarını patlattıkları ve araçları düz kontak yoluyla 2 dakikada çaldıkları ortaya çıktı. Zanlıların change ettikleri araçları piyasa fiyatından sattıkları belirlendi.
Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildiler. Şahıslardan Ali A. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tekme attı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.