banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ORYANTİRİNG FEDARASYONU HARRAN ÜNİVERSİTESİ VE BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETTİ

 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İller Arası Kordinasyon Başkanı Metin Antepüzümü , oryantiring sporunun yaygınlaştırılması ve tanıtılması amacıyla çalışmalar yapmak üzere burada bulunmaktayız.İlerleyen günlerde ''Gençlik Merkezleri''nde oryantiring sporu Şanlıurfa'da start alacak.Pilot il olarak 15 tane ilimizin arasında Şanlıurfa'da yer alıyor. Bu kapsamda hem üniversite gençliği hem de peygamberler diyarı diye adlandırılan Şanlıurfa'mızın gençlerine bu sporla tanıştıracağız.'' ifadelerini kullandı.
Oryantiring hakkında bilgi alan Rektör Prof.Dr.Ramazan Taşaltın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Oryantiring sporunu destekleyeceklerini ifade etti.
Türkiye Oryantiring Federasyonu İl Temsilcileri Koordinasyon Başkanı Metin Antepüzümü ve beraberindeki heyet son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Spor İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz'ı ziyaret etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Spor Daire Başkanı Ekrem Ayaz, ilerleyen günlerde ilimizde yapılacak olan veya yapılması planlanan herhangi bir yarışta destek sözü vereceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.