banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Ortak payda; uzlaşma olsun

Özel Halk Otobüsleri temsilcileri ile Şanlıurfa belediyesi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kontak kapatan Özel Halk Otobüsleri çalışmazken, Şanlıurfalılar yollarda perişan oldu.

Konuyla ilgili olarak tarafları uzlaşmaya bir davette Ortak Payda Derneğinden geldi. Dernekten yapılan yazı açıklamada; “4/07/ 2011 tarihinden beri süregelen Özel Halk Otobüsleri temsilcileri ile Şanlıurfa belediyesi arasındaki anlaşmazlık;

 

Halkımızın daha fazla mağdur edilmemesi için tarafların bir an önce bir araya gelmesini ve her iki tarafında sağduyulu davranarak bir anlaşmaya varması, şehir içi halk otobüsü seferlerinin tekrar başlatılması, elzem olmuştur.

 

Bu konuda sayın valimiz Nuri Okutan başkanlığında Şanlıurfa kanaat önderlerinden oluşan bir komisyon önderliğinde mutabakatın sağlanması tarafların bir araya getirilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu konuda ihtiyaç duyulması halinde mutabakatın sağlanması adına gerekli katkıyı sivil toplum kuruluşu olarak katkı vermeye hazır olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılarımızı sunarız” denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.