banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Orhangazi; Kılıçdaroğlu beni kandırdı

Şanlıurfalı Seyyar satıcı Enver Orhangazi; CHP Lideri iki kez beni arayarak; sana yardım edeceğim dedi ama bir daha ne aradı ne de yarım etti.

 

Orhangazi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beni aradı. Gereken neyse yapılacak dedi. Basından da takip ettiniz ne kızım hastanede soruldu ne de gereken yapıldı. Ne kendisi bir daha aradı ne de CHP milletvekillerin hiç biri aramadı. Hastanede de hiç kimseye talimat verilmemiş. Bu vaatler yalan çıktı. Zaten bende kendilerinden yardım talebinde bulunmadım ama sözleri yalan çıktı. Ben sadece Allah’a sığındım” dedi.

 

Zorluklarla mücadele ettiğini sözlerine ekleyen Enver Orhangazi; “Üç ay sonra kız 8 yaşındaki Bedriye’nin bir MR filmi çekilecek ve İstanbul’daki hastaneye göndereceğiz. Mağdurum 5 aydır sağlık sorunlarımdan dolayı çalışamıyorum. Bunalımdayım” dedi.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Şanlıurfa'da hasta çocuğu nedeniyle bunalıma girerek, geçimini sağladığı seyyar tezgahına benzin döküp yakan, ardından kendini vücudunu bıçaklayarak yaralayan 35 yaşındaki Enver Orhangazi'ye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sahip çıktığı ifade edilmiş,

8 yaşındaki Bedriye Orhangazi'ye Harran Üniversitesi Araştırma Tıp Fakültesinde ameliyat için 7 ay sonra 26 Aralık 2011 tarihine randevu verilmesine sinirlenen Enver Orhangazi, bulanıma girince geçimini sağladığı sebze ve meyve sattığı tezgahına benzin döküp ateşe verdiği, Orhangazi, ekmek bıçağıyla vücudunu kesmişti.

 

Polisin biber gazlı müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Orhangazi'ye hastanede 38 dikiş atılarak taburcu edilmiş, Seyyar satıcı Enver Orhangazi'nin görüntüleri yayınlanınca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa CHP İl Başkanlığını arayarak, hasta olan Bedriye Orhangazi'nin tedavi ettirilmesi için talimat vermişti.

Bunun üzerine kamuoyunda “Urfalı Seyyar Satıcıya Kılıçdaroğlu sahip çıktı” haberileri kamuoyuna yansıdı.

www.balikligol.com / Özel Haber

 

VİDEO

 


Enver Orhangazi'den Kemal Kılıçdaroğlu'na... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.