banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Org. Kıvrıkoğlu neden Urfa’ya geldi
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından valilik girişinde karşılanan Org. Hayri Kıvrıkoğlu, öncelikle tören merasim mangasını selamladı. Ardından Valilik Şeref Salonuna geçerek şeref defterini imzalayan Hayri Kıvrıkoğlu bir açıklama yaparak, 2. Ordu Komutanı Servet Yörük ile birlikte hudut birliklerini gezdiklerini belirterek, “Bu vesileyle Şanlıurfa’dayım. Sayın Valimizi ziyarete geldim. Suruç, Mürşitpınar ve diğer hudut birliklerimize bakıyoruz. Kara Kuvvetleri birliklerimiz her zamanki gibi kendisine tebliğ edilen her türlü görevi yapma imkânı, kabiliyetine sahiptir. Tebliğ edilecek görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa’mız, buradaki zırhlı tugayımız da göreve hazırdır. Şanlıurfa’da bulunmaktan değerli Valimizi ziyaret etmekten son derece mutluyum. Bütün Şanlıurfa’daki vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.



Daha sonra Vali Celalettin Güvenç ile makamında bir süre görüşen Org. Hayri Kıvrıkoğlu’na ziyareti esnasında 2. Ordu Komutanı Org. Servet Yörük, 7. Kolordu Komutanı Alaedtin Örsel ve 20 Zırhlı Tugay Komutanı Veli Tarakçı da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.