Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_pd0pl86tb5avkituhptgs0svv4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÖMER EYYÜPOĞLU’NDAN RAMAZAN MESAJI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ÖMER EYYÜPOĞLU’NDAN RAMAZAN MESAJI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, birliğin, dayanışmanın ve bereketin arttığı; hoşgörü, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bir Ramazan ayını daha birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayında asıl amacın aç ve susuz kalmak değil, Allah’ın rızkını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmek olduğunu ifade eden Eyyüpoğlu, paylaşma ve yardımlaşma duygularının daha da kuvvetlendireceğimiz Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaç insanlara yardım etmek gerektiğini kaydetti.

Eyyüpoğlu; “İlimizde, ülkemizde ve tüm İslam aleminde barış, sevgi,hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı, kardeşlik ve sevgi bağlarımızın her zamankinden daha fazla hissedildiği bir Ramazan Ayı’nın geçmesi dileğiyle başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan’ını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum,” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.