banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Okutan'dan ilk yorum; Mahkeme kadıya mülk değil

Valiler Kararnamesi ile Merkeze tayin edilen Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’dan ilk yorum geldi. Okutan “mahkeme kadıya mülk değil” dedi.

 

Okutan, Valilik girişinde gazetecilere açıklamada bulundu.

Kararnamemin hayırlı olmasını dileyen Vali Nuri Okutan, “Burası benim görev yaptığım 4. İlim. Biliyorsunuz mahkeme kadıya mülk değil. Dolaysıyla biz bu işi bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Öyledir de zaten bu bakımdan biz büyüklerimizden ağabeylerimizden nasıl devraldıysak şimdi yine başka bir meslektaşıma bu bayrağı devredeceğim. Önemli olan görevde kaldığımız bu süre içerisinde insanların mutluluğu, toplumun refahı, milletin bekası için olabildiğince gayret içerisinde bulunmaktı. Bunu yaptığımız kanaatindeyim.

 

Bu hayatın içerisinde var. Bizim mesleğimizde de var. Zor olan yanı kopmak, ayrılmak. Merkeze değil başka bir şehre gitsek bile aynı duyguları yaşıyoruz. Daha önceden de buraya gelirken buradan önce diğer illerde değişirken de bu duyguları yaşadık. Burası Peygamberler Şehri.  Şanlıurfa’nın Türkiye’nin yeni dönemine ve Türkiye’nin bölgedeki uluslararası konumuna çok ciddi katkılar sunacağına ve omuz verebilecek bir il olduğuna inanıyorum. Bunu burada gördüm ve yaşadım. Bunu da kitaplaştırdım. Kitabım da bugün yarın çıkmış olacak.

 

Şanlıurfa Türkiye’ye,  milletimize, bölgeye, refaha ve barışa çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Ben o gayret içerisinde çalışmalarımı sürdürdüm. İnşallah bundan sonraki arkadaşlarımız da aynı gayret içerisinde olacağından şüphem yok” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.