banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Öğrenciye Dayak iddiasına soruşturma

Şanlıurfa`da bir ilköğretim okulunda kapı kolunun kırılması yüzünden 6. sınıf öğrencisinin, Müdür Yardımcısı tarafından feci şekilde darp edildiği iddiası üzerine Şanlıurfa Valiliği olaya el koydu. Valilik olay hakkında soruşturma başlattı. İşte Valiliğin açıklaması; Şehrimizde bir ilköğretim okulumuzda, öğrencimizin okul idarecisi tarafından darp edildiğine dair çeşitli haberler basınımızda yer almıştır. Şanlıurfa Valiliği tarafından konuyla ilgili müfettiş tayin edilerek, inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur. denildi

İddiaya göre, olay, geçtiğimiz cuma günü Şanlıurfa İlköğretim Okulu`nda meydana geldi. İlköğretim 6. sınıf öğrencisi M.P ve aynı sınıfta okuyan arkadaşı M.D, koridorda oynarken, yanlışlıkla bir sınıfın kapı kolunun kırılması üzerine durum Müdür Yardımcısı A.İ.`ye bildirilmiş, Müdür Yardımcısı A.İ., her iki öğrenciyi odasına götürerek, feci şekilde darp etiği ifade edilmişti. Bunun üzerine öğrenci velisi R. P. Savcılığa şikayette bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.