banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Öğrencilere bedava Urfa Kart dağıtıldı
Belediye, Harran Üniversitesi’nin Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği çerçevesinde yaptığı bu hizmet yüzlerce öğrencileri mutlu etti.



URFA KARTLA OTOSTOP ÇEKMEKTEN KURTULDULAR

Belediye’nin Harran Üniversitesi öğrencilerine dağıttığı ücretsiz Urfa Kart ile öğrenciler 3 ay da 31 bin 200 kez ücretsiz biniş gerçekleştirdiler. Belediyenin Osmanbey kampüsüne araç sayısını artırması ve uygun fiyata taşımacılık yapması öğrencileri, üniversiteye gidiş ve dönüşlerde otostop yapmaktan kurtardı. Önceden çoğu zaman geç saatlerde toplu taşıma aracı bulamadıklarından yolda otostop yapmak zorunda kalan bazı üniversite öğrencileri belediyenin bu çalışmasını taktirle karşıladılar.



200 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE ÜCRETSİZ URFA KART VERİLDİ

Maddi durumu iyi olamayan toplam 200 öğrenciye ücretsiz Urfa Kart dağıttıklarını belirten Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fkıbaba, öğrencilerin soğuk havalarda yolda beklemelerinin ve sınava geç kalmalarının da önüne geçtiklerini aktardı.

Üniversitenin Osmanbey yerleşkesine toplu taşıma yapan otobüs sayısını artırdıkları gibi geç saatlere kadar o güzergahta otobüslerinin çalıştığını dile getiren Fakıbaba, geç saatte okullarından dönen öğrencileri kaldıkları yurtlarının önüne kadar da bıraktığını söyledi.



FAKIBABA: HERŞEY İNSANIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN

Maddi durumu iyi olmayan toplam 200 üniversite öğrencisine Ücretsiz Kart dağıttıklarını hatırlatan Fakıbaba, bu öğrencilerimiz 3 ay boyunca 31 bin 200 kez otobüslerimize ücretsiz biniş yapmışlardır.Biz halkımızın, insanımızın mutluluğu için çalışıyoruz.Bu çerçevede günde 100 bin insanımızı toplu taşıma araçlarımızı taşıyor.Sağlıklı bir şekilde evlerine ulaştırıyoruz.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.