banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Öğrenciler arasında Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması


Siyer-i Nebi bilgi yarışmasına İl Müftüsü İhsan Açık, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik, Okul Müdürleri, Öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Yarışma öncesi İl Müftülüğünce temin edilen Sorularla Son Peygamber H.Z. Muhammed’in Hayatını anlatan Siyer-i Nebi kitapları katılımcılar tarafından öğrencilere hediye edildi.  
Kıyası geçen yarışmaların sonucunda ortaokul kategorisinde;
1.Merkez Turluk Köyü Ortaokulu
2.Ziyaeddin Akbulut Ortaokulu
3.Cengiz Topel Ortaokulu olurken
Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması Liseler dalında ise
1.Ayhan Şahenk Lisesi
2.Karaköprü Anadolu Sağlık Lisesi
3.Yahya Kemal Beyatlı Lisesi oldular.
Yarışmanın sonunda katılımcı öğrencilere bir teşekkür konuşması yapan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik, “İki cihan serveri (sav) ni tanımak, O’nun ahlakıyla ahlaklanmak gerekir. Bugün bu etkinliklerle gençlerimize Efendimizi tanıtmayı, anlatmayı, anlamayı amaçlıyoruz. Umarım bu bilgilerle gençlerimiz hayatta örnek birer fert olup topluma faydalı olurlar.  Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışmasına katılan tüm öğrencilere katıldıklarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.