banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Öğrenci ısınmak için sobaya tiner döktü, kendini yaktı
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesindeki Endüstri Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Hacı Polat ısınmak için atölyedeki sobaya tiner döktü.

Edinilen bilgiye göre, Tinerin bir anda parlaması üzerine öğrenci Hacı polat'ın Kıyafeti tutuşmaya başladı. Arkadaşları tarafından fark edilen Hacı polat'ın alev alan kıyafetini kısa sürede sürdürmeye çalıştılar.

112 ekibine haber verilen hacı polat'a ilk müdahale Ambulansın içersinde yapıldıktan sonra Siverek Devlet Hastanesine  kaldırıldı.

Buradaki acil servisteki doktorlar muayene ettikten sonra tekrardan 112 ekibiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Öğrenci Hacı polat'a burada yanık ünitesinde tedavi altına alan doktorlar 18 yaşındaki öğrenci hacı polat'ın İkinci derecede vücudunda yanıt olduğunu ve tedavisinin devam ettiğini belirtiler.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.