banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Nusaybin'de Çınar denemesi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde sabah saat: 05.45 sıralarında Trafik Bölge Merkezi’ne yönelik gerçekleştirilen saldırıda 2 polisin hayatını kaybetti, 2’si sivil 35 kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle birçok ev ve araç da hasar gördü.

Şiddetli patlama nedeniyle emniyet binası ile lojmanda yangın çıktı. Patlamanın yaşandığı bölgede büyük hasar oluşurken, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Patlamanın yaşandığı yere yakın bir petrol istasyonunda çalışan vatandaş, “Patlama olduğunda içerideydim. Basınçla yere devrildim camlar üzerime yağdı, elektrikler kesildi. Kulaklarım çınladı, kalkamadım. İstasyon tamamen kullanılamaz hale geldi.” dedi.

Bu arada Nusaybin’de yaşanan olay Çınar saldırını hatırlattı. Çınar’da 13 Ocak Çarşamba gecesi 1 tondan fazla patlayıcı kullanılarak emniyet lojmanına yönelik gerçekleştirilen saldırıda aralarında çocuk ile kadınların da bulunduğu 6 kişinin yaşamını yitirmiş, onlarca kişi yaralanmıştı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.