Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_v91e7c267qb01738b16ndd8ak5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mustafa Tepe'den Direklide Görkemli Açılış haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Mustafa Tepe'den Direklide Görkemli Açılış

Toplantının açılışında konuşan Eyyubiye Belediye 1. sıra Meclis üyesi Mustafa Tepe Direkli Mahallesi sakinlerine toplantıyı düzenledikleri için teşekkür etti. Mustafa Tepe; Partililere Türkçe, Kürtçe ve Arapça Seslendi...

Ak Parti Eyyubiye Belediye başkan adayı Mehmet Ekinci ise; "Eyyübiye ilçemizin AK Parti’nin marka projeleriyle Şanlıurfa’nın gözde ilçesi olacağını söyleyen Ekinci, Her gittiğimiz yerde Şanlıurfa’nın büyükşehir olma sürecini anlatıyoruz. Bizler yılların tecrübesiyle Eyyübiye ilçemizin alacağı yatırımları anlatıyoruz. Bizler yapacağımız projelerle Eyyübiye’nin çehresini değiştirmeye talibiz. Sayın Başbakanımız da bu yolda bizlere sonsuz destek veriyor. Sayın Başbakanımızın Şanlıurfa denildiğinde yüzü gülüyor. Hükümetimizin 12 yıllık iktidar döneminde yaptığı yatırımlar ortada” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa büyükşehir adayı Celalettin Güvenç ise, "En güzel sözü de Başbakanımız söyledi. Türkiye’nin yeni istiklal mücadelesini başlattık dedi. Tayyip Erdoğan için de önemli olan sizin duanız sevgili kardeşlerim, sizin duanız. Hamdolsun 12 senedir de onun karşısında kimse duramıyor. Bu güzellikler oluyor, olacakta. Çünkü biz samimiyiz. Biz geleceği kurtarmanın bu yolda gitmek olduğunu biliyoruz. Milleti kucaklamaktan, gençlerin kalbini-gönlünü fethetmekten geçtiğini biliyoruz. Önünü açmamız lazım" dedi.
’TAPU SORUNUNUZ İÇİNBAKANLIK KAPISINDA YATACAĞIM’
Tapu sorunlarını halledeceklerini belirten Güvenç, "Tapu sorunu için, hazineden alacağız, bedavaya yakın fiyata, Eyyubiye Belediye Başkanını alıp Maliye Bakanının kapısında yatacağım. Hazine malı ordan soruluyor. Diyeceğim ki, Eyyubiyeli beni Urfa’ya koymaz, ya tapuyu verirsiniz giderim, yada burda bana bakarsınız derim, Türkçesi bu. Biz yaparız. Gideceğiz, Bakanı da alacağız, diyeceğiz verin tapuları millet rahat etsin. Ama imar yapacağız bakın bu görüntüler hoş değil. Yüzde yüz gönüllülük esasına göre biz imarı yapacağız, şekillendireceğiz, gerekirse siz anlaşacaksınız. Anlatabildim mi; zorla ve cebren değil gençler, Bizim kuracağımız liyakatlı, bilgili, inançlı kadrolar bu işe hayatını koyacak. Yani biz inançlıyız, tecrübeliyiz, samimiyiz, milletimizin dertleriyle dertleniyoruz. Sizden önce biz üzülüyoruz bazı sıkıntıları gördüğümüzde, şu elektrik direkleri gördüğümde. Slogana değil, hikayeye değil, hakikaten hizmet edene, samimi olana, bir şey yapmak isteyene, fitne fesat değil birlik-beraberlik için çalışana destek vermeniz lazım" diye konuştu.

Toplantıya; Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Abdulkerim Gök de katılarak birer konuşma yaptılar...


Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.