banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

MÜSİADdan Tepki


Başkan Akçal açıklamasında, "Her defasında GAP'ın başkenti konumundaki Şanlıurfa diye sözlerimize başlıyoruz ama yapılanlar gerçekten GAP'ın başkenti Şanlıurfa'ya yakışmıyor. Havalimanı diye temeli atılan havalimanımızın öncelikle statüsü değiştirildi, kış mevsiminde sis bahane edilerek ILS cihazı sorun haline geldi, şimdi ise her şey normale döndü derken, uçak seferlerinde kısıtlamaya gidiliyor" dedi.
Başkan Akçal, yetkililerle yapmış olduğu görüşmeler sonucu kısıtlamanın geçici olduğu bilgisini aldıklarını söylerken, kısıtlama geçici de olsa turizmin başladığı bir dönemde Şanlıurfa ekonomisine indirilmeye çalışılan büyük bir darbe olacağını savundu. Şanlıurfa'nın turizm ve tarıma dayalı bir ekonomisinin olduğunu söyleyen Akçal, "Yetkilileri ve özellikle de siyasilerimizi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

İha

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.