Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_nodg8mgi31p4av5f0v7q01t4v7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Musa Kazım Yılmaz'ın Acı günü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Musa Kazım Yılmaz'ın Acı günü

Musa Kazım Yılmaz'ın ağabeyi Ahmet Yılmaz (78) dün gece vefat etti. Siverek, birecik ve Nizip'ta müftlük görevlerinde bulunmuş olan Merhum Ahmet Yılmaz 1993 yılından Şanlıurfa Harran Üniversitesine geçmişti. Harran Üniversitesinde uzun yıllar İslam Hukuku alanında dersler veren Ahmet Yılmaz emeklilik günlerini yaşıyordu.

Aynı zamanda Şanlıurfa Müftü yardımcılarından Şadiye Yılmaz'ında babası olan Merhum Ahmet Yılmaz'ın cenazesi bugün ikindi namazından mutakiben Şanlıurfa Yeni mezarlık kılınacak olan cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Taziyesi Karaköprü 35 metre yoludan bulunan Halil Aslan Camii Taziye evinde yapılacaktır.

Balikligol.com Ailesi olarak merhum Ahmet Yılmaz'a Allah'tan Rahmet aynı zamanda yazarımızda olan Prof. dr. Musa Kazım Yılmaz başta olamak üzere sevenlerine ve yakınlarına sabrı cemil dileriz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.