banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Murat Akaltun'dan bir başarı daha

Murat AKALTUN gözetimindeki Şanlıurfa boks Takım'ı Adıyaman ilindeki boks Türkiye Şampiyonasında 1 altın 2 bronz alma başarısı gösterdiler...

Adıyaman’daki Türkiye boks Şampiyonasında dereceye giren Urfalı Sporcularımız İsmail Yunus Tuna 59 kiloda Türkiye şampiyonu olurken Mustafa Samursak 44 kg ve menan Muhammed Kalınağaç 48 kg Türkiye 3.sı oldular.
Türkiye Kıck boks ve boks milli takım antrenörü Murat AKALTUN, 14-20 Ağustos 2015 tarihleri ardında Adıyaman ilinde yapılan boks Türkiye Şampiyonası'na çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik doğru plan ve program çerçevesinde yürütmüş olduğumuz çalışmaların karşılığında başarı da beraberinde geliyor bir Urfalı olarak kendi memleketime hizmet etmenin gururunu yaşadığını dile getiren AKALTUN " sadece 2015 yılı içerisinde Kıck boks ve boks branşlarında Türkiye şampiyonalarında 5 Türkiye şampiyonluğu 6.Türkiye 3.Ve 2.Kıtalar arası Şampiyonluğu'nu ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık, dolayısıyla başarı çıtamız çok iyi bir nokta da olması Urfa’mızın Türkiye spor arenasında ki prestij ve saygınlığının en üst seviyeye gelmesi anlamına gelmektedir. Adıyaman da yapılan boks Türkiye Şampiyonasında 78 ilin çok yoğun bir sporcu katılımıyla gerçekleşmiş olup ve bu önemli organizasyonda Şanlıurfa boks Takım'ı olarak 1 altın ve 2 bronz madalya alarak önemli bir başarı elde ettik ve başarı çıtamızı daha üst seviyelere çıkarabilmek adına yardımcı hocalarımızla beraber yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmekle beraber elde ettiğimiz bu güzel başarı tüm Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun dedi.
Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürü vekili Murat ÖNEN, öncelikle Şanlıurfa boks takımını Yürekten tebrik ediyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kick boks branşından sonra elde edilen büyük başarılardan sonra boks branşı gibi olimpik bir branşta da böylesine önemli bir başarının oluşması Urfa’mız adına bilirlilik açısından çok önemli bir destekleyici unsurdur, son yıllarda ilimiz sportif başarı açısından çok önemli bir ivme kazandı, tabi bu başarılar tesadüf değil doğru sistemli program ve planlamalar çerçevesinde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın karşılığıdır. Adıyaman ilinde yapılan boks Türkiye Şampiyonasında Urfa’mızı en iyi şekilde temsil eden ve 59 kiloda Türkiye şampiyonu olan İsmail Yunus Tuna yı bununla beraber Türkiye 3.sı olan Mustafa Samursak ve Menan Muhammed Kanağaç’ın gözlerinden öpüyorum. Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü olarak başarıya giden bütün unsurlar ne ise bunların hepsini hayata geçireceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.