banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Muhtarlar İşsizler için imza topladılar



Muhtarlar Derneği tarafından yaklaşık 60 muhtardan alınan imzalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e önümüzdeki günlerde gönderilmesi bekleniyor.

Suruç Muhtarlar Derneği Başkanı Vahit Tekinalp yaptığı açıklamada; “Suruç ilçemizde,

İş-Kur tarafından 1000 kişi işe alınmıştır. Öncelikle gençlerimizin iş sahibi olması hesabıyla yetkililere teşekkür ediyoruz.

İlçemizin Sosyal ve Ekonomik şartlar göz önünde bulundurulduğunda binlerde gencimiz işsiz bulunmaktadır. Yaklaşık 7000 kişiden 1000 kişi işe alındığını hesaba katarsak, ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılmış olur. Bizlerde Milletin temsilcisi olarak 500 kişilik ek kontenjan verilmesi için Bakanımız Faruk Çelik, Valimize ve ilgililere göndermek  üzere imza topladık.

Suruç halkı hasretle sulama suyunu beklerken Suruç Muhtarları olarak en azından son bir defaya mahsus olmak üzere 500 gencimizin daha işe alınmasını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.