banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Muhtarlar dertlerini Valiye anlattılar
SODES Çiçekler Solmasın – Projesi kapsamında Polisevinde mahalle muhtarları ve mahallelerin ileri gelenlerinin katıldığı toplantıyla bir araya geldi.



Toplantıya Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun yanı sıra emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, merkez mahalle muhtarları ve mahallelerin kanaat önderleri katıldı.



"Suç ve suçlarla mücadelede halkın desteğinin önem ve bilinciyle Şanlıurfa’da Polis-Halk ilişkilerini geliştirme, sorunları yerinde görme ve ortak çözüm arayışları bulma " amacıyla düzenlenen Huzur ve Güven Toplantısında Vali Güvenç ve Emniyet Müdürü Likoğlu muhtarlardan mahallerinde daha ektin olmalarını istedi.



Mahallelerdeki sıkıntıların aşılması için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyleyen Vali Güvenç, mahallelerinin tüm sorunlarını kendilerine aktarmalarını istedi.



Muhtarlarla birlikte yemek yiyen Vali Celalettin Güvenç, toplantının ardından muhtarlar ve mahallelerin kanaat önderlerine çeşitli hediyeler verdi.



Bu arada toplantıda halkı bilgilendirmek, karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak, Polis-Halk ilişkilerinde iletişim olgusu ile iki yönlü bilgi akışını sağlamak, halktan gelen istek ve beklentilere çözüm yollan üretmek, halkın huzur ve güven içerisinde yaşamasında bireylere düşen görev ve sorumluluklar gibi konular hakkında görüşmeler yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.