banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Müfit Yetkin; Abide kavşağı müjdesi verdi

trafiğini rahatlatacak "Abide kavşağı" projesinin hazırlandığı müjdesi geldi.

Trafik açısından Şanlıurfa'nın kilit noktası sayılan "Abide Kavşağı"nın "Yonca Yaprağı" şeklinde yapılması için Müfit Yetkin önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa'da bulunan AK Parti milletvekili Müfit Yetkin, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Mustafa Zahit'i ziyaret etti. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı hakkında bilgiler alan Yetkin, Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatacak olan bir proje hakkında şöyle konuştu; "Şanlıurfa'ya rahat nefes aldıracak ve yılardır yapılması gerekli olan Abide Kavşağı projesi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile çeşitli görüşmelerimiz oldu ve olumlu yönde ilerliyor. En kısa zamanda "yonca yaprağı" projesini hayata geçirerek Şanlıurfalı sürücülere büyük oranda nefes aldıracağız" dedi.

Daha sonra AK Parti binasında yapılan tadilat hakkında AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Halit Taşdönderen'den bilgi aldı.

Milletvekili Müfit Yetkin, Merkez İlçe'nin yürüttüğü mahalle toplantılarına katılmak için AK Parti Merkez ilçe yönetimiyle binadan ayrıldı.

http://www.balikligol.com/images/news/2879.jpg

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.