banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Milyonlar Yine Sokakta, Ordu Müdahale Ediyor

Mısır'ın İsmailiye kentinde 'Gazap Cuması' gösterilerine katılan darbe karşıtlarına ateş açılması sonucunda en az 6 kişi öldü.

Mısır'ın İsmailiye kentinde "Gazap Cuması" gösterilerine katılan darbe karşıtlarına ateş açılması sonucunda en az 6 kişi öldü.

Mısır'da darbe karşıtı ''Öfke Cuması'' adı verilen gösteriler birçok camide kılınan Cuma namazlarının ardından başladı.

Kahire'deki camilerden çıkan göstericiler ordunun geniş güvenlik önlemleri aldığı, zırhlı araçlar ve tanklarla girişlerini kapattığı meydanlara doğru yürüyüşe geçti.

Darbe karşıtı gösterilere katılım yüksek

İskenderiye, Hurgada,Mansura, Marsa Matruh ve El Ariş kentlerinde Cuma namazlarının darbe karşıtı miting şeklinde geçtiği ve gösterilere katılımın yüksek olduğu bildiriliyor.

Tanta kentinde ise göstericilere güvenlik kuvvetlerinin göz yaşartıcı bomba ve biber gazı ile müdahale ettiği belirtildi.

Gösterilerin, Kahire, İskenderiye ve Mansura başta olmak üzere ülkenin 27 kent ve 11 ilçesinde başladığı ve katılımın yüksek olduğu gözleniyor.

rr-001.jpg

r1-021.jpg


Biltaci'nin kızının cenazesi bugün defnedilecek

Mısır'da güvenlik güçlerinin darbe karşıtı gösterileri dağıtırken yaşanan katliamda gerçek mermiyle vurularak hayatını kaybeden Müslüman Kardeşler liderlerinden Muhammed Biltaci'nin kızının cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Rabia'tül Adeviyye Meydanı yakınındaki Nasr City 7. Bölge'deki El Selam Camisi'nden kaldırılacak.

CANLI YAYINLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

http://www.alhiwar.tv/


http://www.aljazeera.net/livestreaming/pages

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.