banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

MHP'li kasedi çıkan adayın eşi konuştu

MHP’li kasedi çıkan adayın eşi konuştu

MHP’den istifa eden kaset mağduru Didinmez’in eşi Sözcü gazetesine konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Bülent Didinmez’in seks kaseti ortaya çıkınca adaylıktan ve partisinden istifa ettirildi.

Didinmez’in, emekli öğretmen eşi Yasemin Didinmez, suskunluğunu bozdu. Kasetin ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşadıklarım anlatan 3 çocuk annesi Yasemin Didinmez, şunları söyledi:

■ Bu olayın ortaya çıkmasıyla evimize, içimize ateş düştü. Evet, eşim şeytana uydu. Ama önemli olan nefsine hakim olmasıydı. Çocuklarımın soyadı kirlendi.

ALLAH’IN KAMERASI HEP AÇIK
Her şeyi affederim ama eşimin bu yaptıklarını asla affetmem. Allah kimseyi karşısına namus kiriyle çıkarmasın. O olaydan sonra eşimi görmedim de, konuşmadım da. Ancak, çocuklarımın babası olduğu için arkasındayım.

■ Allah’ın kamerası her zaman açık. Eşime bu tuzağı kuranların da bu dünyada ve öbür dünyada kasetlerinin ortaya çıkması için gece-gündüz dua ediyorum.

BAŞBAKAN’A BEDDUA EDİYORUM


■ Başbakan Tayyip Erdoğan’ın makamına saygı duyuyorum. Ancak, bize yaşatılanların, bin katının Başbakan’a da yaşatılmasını diliyorum. Başbakan’a 24 saat beddua ediyorum.

■ Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli ne yaparsa, ne söylerse arkasındayız. Gereğini yaptı. İstifa kararı verdiğine göre haklıdır.

Sözcü / Saygı Öztürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.