banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

Meydana gelen iş kazasında 1 Suriyeli yaralandı

 Akdeniz İlçesinde Güneş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan bir demir doğrama atölyesinde, varilin kesilmesi esnasında gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 Suriyeli yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde demir atölyesinde bulunan usta ve yanında çalışan, fakat ismi öğrenilemeyen Suriyeli işçi ile beraber, iş yerinde bulunan eski bir boya varilini işlemek üzere spiral makinesi ile kesmeye başladı. Kesme anında çıkan kıvılcımlar, varil içerisinde bulunan ve boşatılmayan boya gazının patlamasına sebep oldu. Patlama nedeni ile Suriyeli işçi başından yaralandı. Patlamanın çıkardığı sesten dolayı çevrede bulunanlar işyeri önünde toplandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı olan Suriyeli işçi ambulansla Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Osman Öksüz- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.