Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ua9fta1d81mlrn5rps2kal97f1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mersin valisi değişti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Mersin valisi değişti

 Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesinde 31 ilin valisi değişirken 9 ilin valisi ise açığa alındı. Kararnameye göre, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Valiliğine atanırken Mersin Valiliğine ise Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak atandı.

Özdemir Çakacak Kimdir?
1960 yılında Adapazarı‘nda doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1984 yılında mezun oldu. 1985 yılında Kaymakamlık mesleğine katıldı. Mustafakemalpaşa ve Savaştepe Kaymakam vekilliklerinde bulundu. Konya-Taşkent, Erzurum-Pazaryolu ve Yozgat-Akmağdeni ilçelerinde Kaymakamlık yaptı.

Çakacak, 07.03.2007 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Van Valiliğine atandı. 11.06.2009 Bakanlar Kurulu Kararı ile Uşak Valiliğine atandı. 03.08.2012 Bakanlar Kurulu Kararı ile Kırşehir Valiliğine Atandı. 17.08.2012 tarihinden itibaren Kırşehir Valiliği görevini yürütmekte olan Vali Özdemir Çakacak evli ve 2 çocuk babası.

Yaklaşık olarak 4,5 yıldır Mersin’de görev yapan Hasan Basri Güzeloğlu ise sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında ise, “Kocaeli’ne hizmet etme onuru ve heyecanını hissederek hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  (Osman Öksüz - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.