banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Memurlara Sıcaklık için tatil verildi

Hava sıcaklığının 50 dereceyi bulan şanlıurfa'da Ramazan ayının bu sıcağında  çalışan memurlara sıcaklık nedeniyle herhangi bir izin verilmezken Ankara'da bugün ve yarın Hava sıcaklığı 40  dereceyi gösterdiği için Engelli, hamile ve kronik hastalığı olanlar bugünden itibaren (Perşembe ve Cuma) 2 gün idari izinli sayılacak.

Aynı şekilde Bursa'da Hava sıcaklığı 36 dereceyi bulacağı için Bursa Valiliği Perşembe ve Cuma günü kamuda çalışan engelli ve hamile personeline idari izin verdi.

Hava sıcaklığı nedeniyle personeline idari izin veren bir diğer il Elazığ'da ise hava sıcaklığı bugün ve yarın 41 derece...

Metooroojik verilere göre ise Perşembe ve Cuma günü Şanlıurfa'da hava sıcaklığı 43 derece olarak ölçüleceği bildirilirken, asıl sıcaklığın 50 dereceyi bulan Şanlıurfa'da Valiliğin bu yönde bir karar vermemesi engelli ve hamile personel tarafından şaşkınlıkla karşılanacak!..

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.