banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Mehmet Altun'a kirli komplo

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığını 11 yıldır sürdüren Mehmet Altun Bağ-kur emekliliği dolayısıyla vergi kaydını sildiği için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına (Sanayi ve Ticaret Bakanlığı) şikâyet edildi.

 

Emeklilik probleminden dolayı maliye terkini veren ve daha sonra tekrar kaydını yapan Mehmet Altun’u kim neden şikayet etti?

 

Şanlıurfa’nın en aktif Sivil Toplum Kuruluşu olan Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı Mehmet Altun’u ayak oyunu ile başkanlıktan eden kim?

 

Şanlıurfa’nın yetiştirdiği değerli “adam gibi adam”lardan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Şanlıurfaspor eski yöneticisi Mehmet Altun’a karşı yapılan komplo ile ilgili neler yaşanacığını Şanlıurfa kamuoyu merakla bekliyor.

 

Konuyla ilgili olarak Mehmet Altun Salı Günü basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu bilgilendirecek.

 

Emin Karademir / www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.