Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6fonmvvu56s8t2rout5r2pt8c6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet Altun yeniden başkan haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Mehmet Altun yeniden başkan

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlık seçimlerini yeniden Mehmet Altun kazandı.

Şair Nabi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlık seçimlerinde oy verme işlemi saat 17:00 de sona erdi ve daha sonra oyların sayımına geçildi.

 

Seçimle ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Adayı Hasan Turmak; “Tüm esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

İstifa ettirilmek zorunda bırakılan Mehmet Altun ise şunları kaydetti: “ Hani derler ya yiğit düştüğü yerden kalkar. Bizde düştüğümüz yerden kalkıyoruz. Esnaf kardeşlerimiz bize destek veriyorlarsa vardır sebepleri. Katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız daha hızlı ve daha iyi bir şekilde devam edecektir” dedi.

 

Mehmet Altun 443 oyun 298’ini alırken, diğer aday Hasan Turmak ise 142 oy aldı. Oyların 3 tanesi ise geçersiz sayıldı.

 

Bu sonuca göre yeni başkan yine Mehmet Altun oldu. Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Altun, Eyüp Hancıoğlu, Ramazan Kızılelma, Galip Görgülü Ahmet Çetintaş, Fehmi Kılıç, Abdurrahman Göncü, Sabri Kına ve Mahmut Tutuş seçildi.

 

 Bilindiği gibi Mehmet Altun’a karşı kurulan tuzaktan dolayı geçen ay başkanlıktan istifa etmiş, bu seçimle tekrar başkan seçildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.