banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Mehmet Altun Güven Tazeledi

Genel kurulda rakip olmayınca tek liste ile seçime gidildi. Seçim sonunda Mehmet Altun bütün üyelerin oy birliği ile yeniden 4 yıllığına başkan seçildi. Salonda bir konuşma yapan Başkan Mehmet Altun
“Bizler Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren siz kıymetli üyelerimize hizmetlerin en güzelini vermenin gayreti içinde olduk. Her zaman üyelerimizin Zabıta, Maliye, Bağ-kur, Valilik, Emniyet, Tarım il Müdürlüğü gibi tüm kurumlarında sorunlarının takipçisi olmaya çalıştık. Ayrıca farklı mahallelerden değişik esnaflarımızı bir araya getirerek tanışma, dayanışma, kaynaşma gibi sosyal diyalogların geliştirilmesi için Karaali kaplıcalarına, Harran’a geziler düzenledik. Diyarbakır’da açılan TÜYAP- GIDA-TEK Fuarına esnaflarımız götürerek mesleki dayanışma ve mesleğimizde son gelişmeleri yerinde görme imkânı sağladık. Üyelerimizin evlenen kız ve oğlunun nikâh ve düğün törenlerine katıldık, hastalanan üyelerimizi hastanede veya evinde ziyaretler ettik. Ölen esnaflarımızın veya yakını ölen esnaflarımızın taziyelerine gittik. Üyelerimizin üniversiteye hazırlanan öğrenci gençlerinin üniversite sınavlarında daha yüksek puan yapmalarına katkı sağlamak amacıyla İstanbul’dan eğitim uzmanı Sayın Süleyman Beledioğlu’nu Ücretsiz getirerek EĞİTİM SEMİNERİ” verdik. İlimizin ve üyelerimizin en önemli sorunlarından olan konut sorununa çözüm ve katkı sağlamak amacıyla Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve o dönemde Valilik yapan Sayın Celalaettin Güvenç ile görüşerek Toki Vasıtasıyla üyelerimize yani sizlere 1000 tane konut planladık. Ve projemiz onaylandı. Şu anda temeli atılmış ve kepçeler çalışıyor, inşaat devem etmektedir. “Yapma, etme, yapamazsın edemezsin altında ezilirsin, ne menfaatin var, ……… diyenler oldu dinlemedik. Daha başka çalışmalarımızda devam etmektedir. Hiçbir zaman hiçbir sorun için bana ne demedik. 2014 yılının be nu kongremizin tüm üyelerimize hayırlara vesile olmasını diler seçime katılan ve katılamayan bizlere destek veren vermeyen herkese şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür eder saygılarımla arz ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.