banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Mavi Marmara yolcuları gazi sayılsın İMZA KAMPANYASI
Başlatılan bu kampanya dahilinde Başta Mavi Marmara Gemisinde yaralananlar olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları adına görev yapan insanlarımızın da (Uluslararası Yardım Kuruluşlarımız ) bu tür durumlar ile karşı karşıya kalmaları durumunda onlarında Gazilik statüsünden yararlanmaları amaçlanmaktadır.

Tamamıyla insani bir durum için başlatılan kampanyamız bu gazilerimize Resmi olarak gazilik statüsü verilmesini amaçlamaktadır. Bu kampanyanın adı da ONLAR İNSANLIK ONURU İÇİN ORADAYDILAR olarak belirlenmiştir.

Kampanya ya tüm sivil toplum kuruluşlarının, Ulusal ve Yerel Basınımızın ve bu duruma hassasiyet gösteren insanlarımızın desteği beklenmektedir. Kampanyanın amacına ulaşması için gerek Cumhurbaşkanlığı nezdinde, gerek hükümet nezdinde ve gerekse TBMM nezdinde gerekli girişimlerin yapılması için kimin elinden ne geliyorsa yerine getirmesi İNSANLIK ADINA BİR GÖREV OLARAK GÖRMELİDİR.

Bu kapsamda başlattığımız bu kampanya için diğer şehirlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının bu yönde başlatacakları imza kampanyası ve bu kampanyanın sonunda toplanan imzaları TBMM başkanlığına göndermeleri gerekmektedir.

(Merkez Bina       :  TBMM 06543 Bakanlıklar – ANKARA)

Unutmayalım ki ‘’ONLAR İNSANLIK ONURU İÇİN ORADAYDILAR. Peki bizler neredeyiz. Haydi Türkiye bu kampanya ile Gazilerimizi sahiplenelim.

 

 

NOT:  Çizelgeyi indirip çoğaltabilirsiniz. Bu çizelge ile imza kampanyasına katılabilirsiniz.

Aşağıda ki kırmızı yazıyı tıklayıp açın ve isim listesini çıkarıp imzalatın 
Kampanya tarihi 19.12.2011 tarihinde başlayıp 23.01.2012 tarihine kadar devam edecektir. Kampanya da imza toplayan kuruluşlar topladıkları imza sayısını fethi_gses@hotmail.com adresine bir mail olarak göndermeleri gerekir. Burada toplanan imza sayısı bu şekil de belli olacak.
İletişim ve ayrıntılar için 0544 528 61 03

http://www.bizimgazete63.com/?Syf=5&Id=52640

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.