banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Mavera Gençliği

Mavera Gençliği kendilerini böyle tanımladılar;

“Birkaç arkadaşın bir araya gelip kendi aralarında kiraladıkları bir dairede dini sohbetler etmeye başladılar. Bu sohbetlere katılım gün gittikçe çoğalmaya başladı. Çevresindeki tanıdık gençlerin değişiminde etkili olan bu yeni sosyal ağ gurubunun normal hayattaki adı olan MAVERA’yı dikkate alan esnaf da ekonomi yardım yapmakta geri durmadı ve bu gurubun kiraladıkları evi çekip düzenlediler. Peki, nedir bu MAVERA?

“MAVERA” bir şeyin görünmeyen asıl yüzü yani ahiret, öbür dünya...

Mavera adı altında haftanın belli günlerinde toplanıp dini sohbetler eden gençlerin tek bir ortak yanı var: “Günümüz şartlarının getirdiği sosyal ağ iletişimin tuzaklarına kapılmayıp imanlarını en güzel şekilde kuvvetlendirmek ve gençliğin aklının çelindiği sorulara yanıt bulmak.

Dergâh-ı İbrahim'de (Halil’ür-Rahman) size çay ikram eden genç bir kitleyle karşılaştığınızda şaşırmayın ve ikram ettikleri bu çayı almakta tereddüt etmeyiniz. Genç yaşta çocuklarınız varsa MAVERA gençliğine yönlendirebilirsiniz.”

Bilal İkizaslan www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.