banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Mardinli genç Antalya'da boğuldu

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe'den Alanya İncekum'daki bir otelde çalışan arkadaşının yanına çalışmaya giden Bilal Biricik(19), otelde işe başlamadan önce dün denize girdi.

Arkadaşı Mazlum Fidan ile otelin plajında denize giren Biricik, kısa süre sonra suyun dalgaları içinde kayboldu. Biricik'i kurtarmaya çalışan arkadaşı Mazlum Fidan ise başarılı olamadı.

Haber verilmesi üzerine Plaja gelen jandarma ekipleri, Sahil Güvenlik dalgıçlarından yardım istedi. Dalgıçların tüm aramalarına rağmen Biricik bulunamayınca, havanın kararmasıyla aramalara son verildi. Biricik'in cesedi sabaha karşı sahile yakın bir otelin plajında bulundu. Biricik'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.