banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Mardin'de feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bir otomobil yayalara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; dün gece yaşanan kaza Vali Ozan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Mardin Devlet Hastanesine 100 metre uzaklıkta başka bir aracın sıkıştırdığı iddiasıyla yoldan çıkan Mehmet Turay’ın yönetimindeki 34 AYN37 plakalı otomobil, kaldırıma çıktı. Otomobil, kaldırımdaki ağaç ve elektrik panosunun ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Feci kazada Mehmet Habat Yıldırım, Abdulkadir Özer ve Mehmet Abay olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mehmet Turay ile birlikte Mehmet Çağan, Yonca Karakoç ve Ferit Demircan yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Mardin ve Kızıltepe ilçesindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.