banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Mardin'de çatışma: 3 ölü

Mardin’in Ömerli-Nusaybin-Midyat kırsalında PKK’lilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon hakkında açıklama yapan Mardin Valiliği; 3 PKK’linin öldürüldüğünü, çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

PKK’lilere yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 3 kişinin de gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, ayrıca 3 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 13 adet Kaleşnikof piyade tüfeğine ait dolu şarjör, bir adet gece görüş dürbünü, bomba yapımında kullanılan 200 kg amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, bir adet tuzaklanmış tüp, 29 adet hücum yeleği ve çok sayıda muhtelif giyim, yaşam, sıhhiye malzemesinin ele geçirildiği aktarıldı.

Açıklamanın sonunda ise operasyon bölgesinde sığınak olarak kullanılan 7 ayrı mağaranın tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildiğinin altı çizildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.