banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Mardin Devlet Hastanesi'nde sıra kuyruğu

Mardin’de 10 bin 340 metre kapalı alan üzerinde önceki ay hizmete giren 300 yataklı Devlet Hastanesi’nde sıra alma işlemlerinde yaşanan kuyruk vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Hastanede sıra beklerken, zaman zaman otomasyon görevlilerinin ‘Fevri’ tavırları ve vatandaşlar arasında yaşanan olumsuzluklar hem vatandaşların zaman kaybına hem de gişeler önünde yığılmalara neden oluyor.

Hastanenin Mardin’e çok yakıştığını belirten vatandaşlardan Ahmet Yılmaz, sabah saatlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı sıkıntı çektiklerini dile getirdi.

Yılmaz “ Sabah sıra almaya gittiğimizde bazı bilgisayar görevlileri ya telefonla konuşuyor ya da sıra işleminde yavaş hareket ediyor. Aslında biraz daha dikkatli olsalar insanları sıra alınan yerde yığılmasını önlerler. Bu konuda yetkililerin hassas olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Hastane yetkilileri, yaşanan yığılmaları önlemek için tedbirlerin arttırılacağını, Hastaların Merkezi Randevu Sistemi hizmetinden faydalanmalarının yoğunluğu daha da azaltacağını işaret ettiler. Hastane yetkilileri, “Hastanemizde 5 personelimiz numara verme işlemi gerçekleştiriyor. Sabah 07.00 ve 08.00 sıralarında kısa süreliğine o yoğunluk yaşanabiliyor. Yoğunluk, bazen doktorlarımızın izinde olmasından dolayı kaynaklanabiliyor. Bizlerde hastane olarak bu konuda daha dikkatli davranıp, personellerin gerekirse eğitime tabi tutup, daha dikkatli davranmaları ve daha hızlı olmaları konusunda gerekli çalışmaları yaparız.” ifadelerini kullandı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.