banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya da uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 93 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Malatya Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Malatya genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve nakleden şahıslara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada  “Y.G., S.Z., ile H.G. isimli şahısların sevk ve idaresinde bulunan bir araçta gerçekleştirilen arama neticesinde, toplam daralı 87 kilo 327 gram uyuşturucu eroin maddesi ile daralı 5 kilo 746 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi” denildi.

Ayrıca, durumunda şüphelenilen F.Ö isimli kişinin üst aramasında bin 6 Ecstasy hap  yakalandığı, olayla ilgili F.Ö. isimli kişinin gözaltına alınıp cezaevine gönderildiği belirtildi.

Yapılan başka operasyonda ise durdurulmak istenen bir araç dur ikazına uymayarak kaçmaya devam ettiği, kovalamaca sonucu araç içerisinde 30 kilo 344 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi.

Olayın şüphelilerinden olduğu tespit edilen O.Y isimli kişinin gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildiği öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.