banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Mahmut Demir AK Parti’den aday adayı oldu

AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı için başvurular devam ediyor. AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığı için bugün son gün, aday adaylığı için başvuruda bulunmak isteyenler İl binasına gelerek bugün saat 19:00’a kadar müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

Şanlıurfa'da yoğun kar yağışı olsa da; son günde aday adayı olacak kişilerin başvuru yapması gerektiği için, kar kış demeden yollara düşüp geliyor aday adayları...

AK Parti’den Milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yapan İş adamı Mahmut Demir evraklarını komisyon üyelerine teslim ederek resmi başvuruda bulundu.

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan İş adamı Mahmut Demir gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “AK Parti’ye aday adaylığı için başvuruda bulundum. Başvurumun memleketimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu partinin bir neferi olarak memleketimize hizmet etmek anlamında bu göreve talip oldum. Bu parti millete mal olmuş bir partidir. Bu partinin çatısı altında siyaset yapmak gurur verici bir şeydir. Bu anlamda Milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Memleketimiz adına hayırlısı olsun”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.