banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Maganda Kurşunu Çocuk Odasına Girdi

Çocuk odasında uyuyan 2 çocuk şans eseri yara almadan kurtulurken mermilerden bir tanesi tavana isabet etmesi sonucu sekerek evin erkek çocuğunun yastığına isabet etti.

Olay Bahçelievler Mahallesi Kız Meslek Lisesi yanında meydana geldi. Siyah bir volkswagen passat markalı araç sürücüsü mahallede yüksek ses ile müzik dinleyip tur atarken mahalle sakinlerinin uyarıları üzere  mahalleyü terk edip yaklaşık on dakika sonra cebinde bulunan silah ile uyarı yapan vatandaşın yan tarafındaki komşusunun evinin içine 3 el ateş etti. Olay yerinden hemen uzaklaşan ismi öğrenilemeyen araç sürücüsü Kız Meslek Lisesi’nin önündeki mobese kamaralarına yakalandı.

Olayın oluştuğu mahalle sakinlerince Polis İmdatı haber etmeleri sonucu Polis ekipleri olay yerine gelerek mağanda’nın silahından çıkan mermilerin isabet ettiği evdeki incelemesi sonucu 3 adet mermi çekirdeği tavana saplanmış buldu. Bir mermi çekirdeğinin de tavandan sekerek yatağında uyuyan çocuk’un yastığına saplanmış şekilde buldu. Olay yerine gelen Polis ekipleri ev sakini ve görgü tanıklarının ifadelerini almak üzere karakola götürdüler.  Polis ekipleri olay yerinde bulunan mobese kameralarını incelemek üzere çalışma başlattı.  Mahalle sakinleri Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün kaçan şüpheliyi bir an önce bulup gerekli yaptırımı uygulayacağından şüphemiz yok can,mal ve huzur güvenliğimiz onlardan sorulur dediler.

Haber: Necmeddin Çap

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.