Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_dcvql2mhkion32q36pa59b4062, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Maddelik Çözüm Paketine Günfiad’tan Destek haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Maddelik Çözüm Paketine Günfiad’tan Destek


6 maddeden oluşan ve "çözüm sürecinin çerçeve yasası" olarak adlandırılan Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısının TBMM Başkanlığı'na sunulmasına Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonundan destek açıklaması geldi.

Artık ne pahasına olursa olsun bir daha silahların konuşmaması gerektiğini ifade eden Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, çözüm sürecinin yasal zemine oturtulmasının artık bu yoldan dönüşün kesinlikle olmayacağı anlamına geldiğini ifade etti. Kanun tasarısında ki maddeleri bölge halkı olarak memnuniyetle karşıladıklarını, bu halkın arasına hiç kimsenin nifak tohumu koymaya gücü yetmeyeceğini belirten Söylemez, Kürt halkı olarak çözüm sürecinin devamı için hükümet için siper olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.