banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Urfa'da Madde Bağımlıları Komisyonu aileleri bilinçlendiriyor

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde kurulan Madde Bağımlıları Komisyonu, son yıllarda ailelerin büyük korkusu olan madde bağımlılığı sorunu konusunda çalışmalarına devam ediyor.

Madde bağımlılığı sorununun yoğun yaşandığı semtlerde çalışmalarına yoğunluk veren komisyon, haftada bir gün hem ailelerle hem de gençlerle bir araya gelerek bilinçlendirme çalışması yapıyor.

Türkiye genelinde ilk olma özelliği taşıyan, doktor, avukat ve psikologdan komisyon, kıraathane, kafe ve halkın yoğun oluğu bölgeleri tercih ediyor.

Son olarak madde bağımlılarının yoğun olduğu Süleymaniye mahallesinde, SODES bünyesindeki Kadın Kültür Merkezinde, Psikiyatri Doktoru Zeki Tanırca, Sosyolog Hülya Kaymaz, Psikolog Şerife Ortabel’den oluşan komisyon,   bayanlarla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

Madde bağımlılığı konusunda annelere büyük görev düştüğünü ifade eden Madde Bağımlıları Komisyon Başkanı Av. Hasan Suyun, bu konuda kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.