banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Lice ve Hazro'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır’ın  Lice ilçesinde 12 mahallede, Hazro ilçesinde de  3 mahallede 05 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 06.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar  giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Hazro ve Lice ilçelerinin dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten BTÖ mensuplarına yönelik operasyon yapılacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Operasyon yapılacak bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için Hazro İlçesinin Çitlibahçe, Ormankaya ve Güzdamı Mahallesi ile Lice İlçesinin Kabakaya, Yalaza, Dolunay , Ortaç, Bağlan, Çavundur, Varlık, Esenli  ve Çanak Mahallelerinde 05 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 06.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar giriş ve çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Hazro ilçesinin 6 mahallesinde dün saat 18.00'de  ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu sabah saat 06.00'dan itibaren kaldırılmışken, ilçenin farklı 3 mahallesinde ise yeniden sokağa çıkma yasağı uygulandı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.