banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu

“Kutsal Emanetlerimiz Yetimler”


Programa Aziz Hoca, Seyda Ahmet, Siyer araştırmaları vakfı kurucuları, Dernek idari kadrosu ve çok sayıda gönüllünün katılımıyla başladı.
Kuran tilavetiyle başlayan ve program içerisinde yılın yetim babası olan Murat DEVECİ ve yılın yetim annesi olan Tahire YILDIZ Hanımefendi’ye Plaketler takdim edildi. Dernek Genel Başkanı ve Gençlik Komisyon başkanı kısa bir konuşma yaparak Programa katılanlara teşekkür etti. Dernek tanıtım vtr’si izlendi ve Muhammed Emin YILDIRIM Hocanın “Kutsal emanetlerimiz yetimler” konulu konuşmayı yaptı ve şu noktalara dikkat çekti:
“Yetim denilince ilk akla gelen zaten resulullah (s.a.v) ve İslam’da yetime düşküne yardım etmek onların hacetini gidermek çok önemli bir meseledir. Ve bir aidat verip bir şeyler yapmak değil herkes her ne şart da olursa olsun elinden geleni yapmalı ve yetime öksüze sahip çıkmalı diyerek İslam’ın ve Müslümanların daha özverili çalışması gerektiğini vurguladı.”
Ay ışığım Derneği Genel Başkanı İbrahim Halil URAL Bu programa destek veren herkese teşekkür etti ve bir dahaki programımızdın Darul Ferhan’da olması ümidiyle program sonlandırıldı…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.