banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Kurtalan-Ankara ekspresi olaylar yüzünden iptal edildi

Kurtalan-Ankara ekspresi Batman-Diyarbakır ray yolu üzerinde döşendiği belirtilen mayın ihbarı nedeniyle üç günden beri iptal edildi. Yolcular minibüsle Diyarbakır'a sevk edildiler.

Edinilen bilgiye göre, 27 Eylül Pazar günü Kurtalan-Ankara seferini yapan Ekspres treni, Batman-Diyarbakır ray güzergâhına mayın döşendiği ihbarı yüzünden iptal edildi.

Batman İstasyonu'nda bekleyen yolcular,  minibüs ve otobüslerle Diyarbakır'a taşındı. Yolcular buradan başka bir ekspres treni ile Ankara'ya gitmek için hareket ettiler.

Öte yandan 28 Eylül Pazartesi günü de, aynı şekilde ekspres treninin iptal edildiği ve yolcuların minibüs ve otobüslerle Diyarbakır ve Elazığ'a taşındığı bilgisine ulaşıldı.

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız TCDD Bölge yetkilileri, Diyarbakır-Batman yoluna mayın döşenmesi sebebiyle üç gün boyunca seferlerin iptal edildiğini belirttiler.

Yaşanan olayların kendilerini mağdur ettiğini vurgulayan vatandaşlar, olayların sadece halka zarar vermekten başka bir işe yaramadığını ifade ederek, yaşanan olaylara sert tepki gösterdiler. (Veysi Rüzgâr-İLKHA)  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.