Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6qm14hgf161pdrb6bkl6cbapf3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kurban Bayramı için Umut-Der'den giyim yardımı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Kurban Bayramı için Umut-Der'den giyim yardımı

 Umut Kervanı Yardım Platformuna üye olan Batman Umut-Der Gıda Bankası, her zaman olduğu gibi fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte dernek tarafından Kurban Bayramı için fakir ve muhtaç ailelere giyim yardımında bulunuldu.

Pazartesi gününden beri devam eden yardım çalışmasında günde ortalama 60 aile dernek merkezine çağırılıyor. Derneğe gelen aileler kendilerine ve çocuklarına göre giyim seçerek yardımı alıyor. Şuana kadar toplam 207 aileye giyim yardımı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Batman Umut-Der Gıda Bankası Sekreteri M. Nurullah Günaydın, “ Umut-Der olarak Ramazan Bayramında binlerce fakir ve muhtaçların evine gıda paketleri ulaştırdık ve dualarını aldık. 2014-2015 eğitim yılı okulların açılmasıyla birlikte hayırseverlerin desteğiyle 150’ye yakın öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk.  Şimdi de Kurban Bayramına sayılı günler kala derneğimizde kayıtlı fakir aileleri derneğe çağırarak giyim yardımı yapıyoruz.” dedi.

Kurban çalışmasında bulunduklarını ifade eden Günaydın “Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Yılda bir defa da olsun evine et girmeyen aileler var. Bu Kurban Bayramı’nda binlerce aileye ulaşmak dernek olarak hedefimizdir. Onun için kurban kestirmek isteyen hayırseverlerin kurbanlıklarını Umut-Der aracılığıyla kestirmelerini istiyoruz. Ayrıca kurban derisi bağışı da kabul ediyoruz. Konu ile ilgili yetkili makamlara müracaatımızı yaptık.” şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.