banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kuran Kursu ve Cami Açılışı

İlçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı 30 bin TL'ye mal olan İsa Yavuz Camisi ve Kur'an Kursu'nun açılışı Suruç Müftüsü Mustafa Altun tarafından yapıldı. Vatandaşlar, kendi arasında topladıkları yardımlarla yapılan İsa Yavuz Camisinin birinci katı Kur'an kursu, ikinci katı da camii olarak kullanılacak. Açılışta Konuşan Müftü Mustafa Altun, "İlçemizde hayırsever vatandaşlarımız tarafından toplanan paralarla bu camimizi ve Kur'an kursumuzu ibadete açıyoruz. İlçe halkı özelikle dini konularda her fırsatta bağışta bulunuyor. Gönüllü bağışlarda bulunan Müslüman kardeşlerimizin ne kadar hayır işledikleri Allah katında mükafatlandırılacaklardır. Bağış yapan hayırseverlerimizden Allah razı oldun" dedi.
İsa Yavuz Camisinin yapımında en fazla emeği bulunan ilçe halkından Salih Çankı'ya Müftü Mustafa Altun tarafından plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.