banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Kül olan işyerinde sadece Kur'an-ı Kerim'ler zarar görmedi

 IŞİD’din Kobani saldırılarını bahanesiyle, HDP genel başkanı Selahattin Demirtaş’ ın, ‘Her yer ve her sokak Kobani olacak’ açıklamasıyla sokaklara çıkan göstericiler, birçok yerde terör estirdi.  

Eylemcilerin Kızıltepe ilçe merkezindeki Urfa caddesi üzerinde bulunan Medine ucuzluk merkezi yağmalanıp yakıldıktan sonra, küllerin arasında bulunan ve yangından  zarar görmeyen Kur’an-ı Kerim’ler, Allah’u Teâlâ’nın  kıyamete kadar Kur’an-ı Kerim-i  koruyacağına dair vaadini akıllara getirdi.

İşyeri sahibinin mütedeyyin olması nedeniyle PKK’li çeteler tarafından yakılan 750 metrekarelik işyerinde, yangının saatlerce devam etmesi sonucu içerideki tüm eşyalar küle dönmesine  rağmen, işyerinde bulunan 14 adet Kur’an-ı Kerim’in sadece dış kısmının biraz tahrip olup,  yazı kısmındaki bir ayetin dahi yanmaması görenleri hayretler içinde bıraktı.  Bu durum Cenab-ı Allah'ın  Kur’an-ı n Kerim’i sonsuza  kadar  koruyacağına dair va’dinin bir tecellisi olarak yorumlandı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.